Thaimassage danmark duo massage stockholm

Im-Em Spa & Thaimassage är ett väletablerat bolag som har funnits sedan i centrala Stockholm. Företaget erbjuder thaimassage och spa. Kom och upplev riktigt massage i mysig miljö med modern thailändsk inredning. Du hittar oss på Norr Mälarstrand 34, Stockholm! Erbjudande Thaimassage är en väldigt gammal massage metod som funnits i över år. I Thailand har. Alla våra behandlingar kan fås bredvid varandra med var sin massös. Bör bokas i förväg.

Thaimassage danmark duo massage stockholm - thaimassage kungsholmen

Ta chansen och upplev en massage som du inte hittar på något annat spa. Terapeuten arbetar igenom musklernas energilinjer med hjälp utav sina fingrar, händer, knän, armbågar, underarmar och fötter. Läs mer om Divine här…. Kom och upplev riktigt massage i mysig miljö med modern thailändsk inredning. Du hittar oss på Norr Mälarstrand 34, Stockholm! Erbjudande Thaimassage är en väldigt gammal massage metod som funnits i över år. I Thailand har. Duobehandling eller parmassage innebär att du och din vän ligger i samma rum på Här får du thaimassage, oljemassage, hotstone massage och andra. Fantastiskt spa på tre ställen i Stockholm och i centrala Malmö. Massage och unika spa-behandlingar i spännande miljö. Känt för sin mysiga inredning!

Thaimassage: Thaimassage danmark duo massage stockholm

Thaimassage danmark duo massage stockholm Svenskamatörporr svart dildo
SWEDISH ESCORT STORA DILDO 380
Thaimassage danmark duo massage stockholm I en varm och välkomnande miljö ger vi dig en chans att koppla av och vårda kropp och själ. Just nu ger vi dig rabatt på ditt inträdet i Water Lounge. Välkommen till Nova Park! Genom thaimassagens fysiska bearbetning lösgörs de blockeringar som orsakar smärta och värk. Med fokus på ryggen så får även resten av kroppen välgörande massage.

comment

Hinterlasse eine Antwort